Skip to content Skip to footer

Mai-Tri

MAI-TRI TRETMA

Kaj je Mai-Tri tretma?

Mai-Tri tretma je prefnjena tehnika globokega čiščenja in harmonizacije, s katero odstranimo globoke podzavesne blokade. Te se nahajajo tudi na najsubtilnejših nivojih našega obstoja – v kavzalnem teleseu – kjer so shranjena semena kramičnih vtisov. Čiščenje doseže globoke energijske zapise, a kljub temu se Mai-Tri metoda ne vpleta v vidik usode naše karme (saj je bil ta vidik izbram na nivoju duše, naj je to povšeči našemu umu ali ne).

Kdo zvaja Mai-Tri tretma?

Mai-Tri tretma izvajajo iniciarini praktikanti, ki se povežejo z Mohanjijevo zavestjo in prenesejo njegovo energijo skozi svoje dlani do čaker (energijskih centrov) prejemnika.

Komu je namenjen Mai-Tri tretma?

Mai-Tri je namenjen za ljudi vseh starosti – od otrok (od 5 let dalje) do starostnikov, ne glede na zdravsteno stanje. Za nosečnice in manjše otroke je Mai-Tri nežnejši in z primarnim namenom okrepitve zdravja, zaščite in notranje harmonije.

Blagodejni učinki

Tretma nas vodi v samozdravljenje in ponovne vzpostavitve notranjega ravnovesja na vseh nivojih. Vsak Mai-Tri tretma sestoji iz treh delov, vsak od njih ima druge učinke:

  1. Čiščenje bolečih vtisov ter spominov in njihovih učinkov v sedanjem življenju. Ti spomini prihajajo od zgodnjega otroštva dalje.
  2. Čiščenje vtisov iz preteklosti, ki so shranjeni v podzavestnem umu.
  3. Čiščenje centralnega meridiana, da bi odstranili blokade ter izboljšali tok energije v meridianu.

Ko se ti globoki vzorci sprostijo, sledi jasnost na nivoju uma. Prejemnik je opolnomočen in se lahko zave ključnih vtisov, ki rušijo harmonijo ter nezdravega vedenja, navad in omejujočih vzorcev ter uvede zdrave spremembe. Po tretmanu, ko veliko teže iz naše globine odpade, vztopimo v stanje ravnovesja in samozdravljenja na nivoju telesa, uma in duha.

“Zdravljenje je del kreacije. Vidik zdravljenja, revitalizacije in pomladitve je globoko povezan z našim zemeljskim obstojom. Zdravljenje se zgodi spontano, v kolikor um tega ne preprečuje. Spontana ozdravitev se zgodi, če ne prekinjamo toka narave. Zdravilci le postavijo namero. Postavijo namero za zdravljenje. Prejemnik dovoli, da se to zgodi.”
Mohanji

Če želite izkusiti mai tri metodo, nam pišite na slovenia@mohanji.org in poiskali bomo Mai-Tri izvajalca za vas.