Skip to content Skip to footer

O Devi

Devi Mohan

Devi Mohan je globalni predstavnik Mohanji Fundacije, Senior inštruktor Himalajske šole tradicionalne joge, Globalni predsednik ACT Fundacije – mednarodno aktivne dobrodelne organizacije.

Devi je že od samih začetkov (leta 2007) ključni član Mohanji fundacije – mednarodne duhovne misije njenega može in duhovnega učitelja Mohanjija. S svojimi navdihujočimi govori se želi dotakniti src ljudi in služiti miru na svetu s svojimi dejanji v duhu ljubezni in dvigovanja zavesti.

Devi je rojena na Hrvaškem in že mlada je izkusila grenkobo vojne in posledic povojnih pobojev. Pri 14 letih je postala begunka in se naučila najtežjih življenjskih lekcij. Že kot otrok se je odločila, da ne bo žrtev okoliščin. Odločila se je, da bo s svojim trdim delom doprinesla miru na tem svetu. V ZDA je magistrirala iz mirovnih študij. Njena izkušnja skorajšnje smrti pa je bila povod za spremembo na življenjski poti in notranjo transformacijo.

Leta 2007 se je njeno duhovno iskanje dobilo nove razsežnosti. Takrat je spoznala bodočega moža ter spoštovanega duhovnega mojstra Mohanjija.  Njun zakon zaznamuje poslanstvo. Skupaj sta, da bi služila svetu kot eno in temu sta posvetila svoje žiljenje. V letu 2018 je njen novi dom postala Slovenija. Njen cilj je skupaj s prostovoljci dodati svoj najvišji doprinos slovenski družbi in v okolici svojega doma ustvariti center Miru. Mir v sebi in mir v svetu je njeno osebno poslanstvo. 

Devi je v Mohanjijevi prisotnosi doživela veliko čudežev in pa tudi testov na svoji poti. Vse o njenem duhovnem potovanju lahko slišite v seriji njenih posnetkov na YouTubu – Moje potovanje z Mohanjijem: 

Za slovenske podnapise kliknite na kolešček v spodnjem desnem vogalu, kliknite na gumb Subtitles (Podnapisi) in izberite slovenski jezik. Serija vsebuje 7 epizod.