Skip to content Skip to footer

Brezplačne meditacije

BREZPLAČNE VODENE MEDITACIJE

Mohanjijeve meditacije ponujajo priložnost za preobrazbo in boljši vsak dan. Enostavno prenesite spodnje meditacije, poiščite tih prostor, sedite, sprostite se in dovolite, da vas meditacija vodi v stanje harmonije in lahkotnosti.

MOČ ČISTOSTI (50 minut)

Moč čistosti je vodena meditacija, kii temelji na principu hvaležnosti, sprejemanja sebe in občutka notranjega miru. Redno izvajanje te meditacije dvigne našo raven stabilnosti in izboljša naše duševno zdravje. Meditacija nam pomaga spustiti breme negativnih čustev in blokad ter obudi občutek miru in optimizma znotraj nas.

RAZCVET LJUBEZNI (25 minut)

Ta enostavna a globoka vodena meditacija nam omogoča, da občutimo celotno vesolje znotraj nas samih. S pomočjo meditacije sprostimo svoje telo in se osvobodimo prisotne anksioznosti in napetosti. Meditacija poviša raven naše pozitivnosti, sočutja, samopodobe in sprejemanje samega sebe. 

360 STOPINJ (75 minut)

Ta napredna meditacija je za resne iskalce. Z njotreniramo osredotočenost na hrbtenico v vsakodnevnem življenju, kar nam prinese višje zavedanje.  

BLAŽENOST TIŠINE (40 MINUT)

Ta meditacija nam ponudi transformirajoči uvid v svojo lastno resnično identiteto – blaženo mirnost onkraj omejitev ega. Osredotočimo se na dihanje in sprostimo napetosti uma in telesa. Redno izvajanje meditacije prestavi našo osredotočenost iz zunanjih motenj v svoj notranji prostor.

MEDITACIJA SVOBODE - OTROŠKA MEDITACIJA (10 MINUT)

Ta kratka vodena meditacija pomaga otrokom izkusiti svoj notranji svet, lahkotnost in svobodo. Odlična je tudi za vse odrasle, ki nimajo veliko časa ali osredotočenosti za daljše meditacije.  Meditacija je blagodejna tudi za otroke, ki se soočajo z anksioznostjo, avtizmom, ADD, ADHD, OCD ipd. Otrokom pomaga graditi samozavest, vero vase ter prepričanje, da se lahko kosajo z vsemi življenjskimi okoliščinami.   

“Meditiramo, da bi prišli v stik s svojo dušo. Da bi se podali vase. Da bi šli onkraj čutov. Ta isti um, ki nas ponavadi s čutili vodi v zunanji svet, je tokrat vozilo, ki nas pelje navznoter. Tu najdemo svoj izvor, resnico ali dušo. Tam je mir. Tam je sreča.”
Mohanji